Κύπελλο Ελλάδας: Βορειοδυτική Θεσσαλονίκη - Δυτική Αττική, σημειώσατε διπλό!

Με άσχημο ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Μακεδονικό Νεάπολης αφού στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας γνώρισε την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-4 από την ομάδα του Αιγάλεω.

Ο αγώνας κινήθηκε σε αξιοπρεπές επίπεδο, για τα δεδομένα της δυναμικής των δύο ομάδων, με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να περισσότερο εύστοχη στις τελικές προσπάθειες της. Από την πλευρά της η ομάδα της Βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης αν και πραγματοποίησε αρκετές όμορφες ποδοσφαιρικά ενέργειες ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.
Ατραξιόν της αναμέτρησης δώδεκα "ηρωικοί" φίλοι της ομάδας του Αιγάλεω, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αττική στην Θεσσαλονίκη σε μια περίοδο που η Ελλάδα είναι χωρισμένη στα δύο εξαιτίας των καταστροφικών πλημμυρών στον Θεσσαλικό κάμπο με τα νερά να έχουν καλύψει και τμήμα του αυτοκινητόδρομου της Π.Α.Θ.Ε..


Βλέποντας μάλιστα την ομάδα τους να επιβάλλεται του αντιπάλου της με το επιβλητικό και ευρύ 0-4 υπήρξαν και διαστήματα που ζήτησαν από τους παίχτες της να τους φέρουν το Κύπελλο!
Στον αντίποδα η μαυροπράσινη κερκίδα ήταν αρκετά συμπυκνωμένη με δεδομένο την κρισιμότητα του αγώνα με βάση το διακύβευμα αυτού. Φυσικά αυτή ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη λόγω των συνθηκών διεξαγωγής του αγώνα. Συγκεκριμένα το γεγονός ότι αυτός διεξήχθη σε καθημερινή ημέρα καθώς και σε σε μεσημβρινή ώρα κατέστη ανασταλτικός παράγοντας ως προς την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο, άλλωστε το γήπεδο του Μακεδονικού όπως και η πλειοψηφία των Ελληνικών γηπέδων δεν διαθέτει την απαραίτητη υποδομή σε όλες τις θύρες του για την παρακολούθηση αγώνων ανεξάρτητα από τις εκάστοτε καιρικές συνθήκες.



Σχόλια