SL2: ΑΕΛ-Μακεδονικός Νεάπολης: 1-1 Ελπιδοφόρο ξεκίνημα, σε επαφή με την κορυφή!

Πλώρη προς την κορυφή της  SL2 έβαλε η ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία στο AEL FC Arena με αντίπαλο την ΑΕΛ με σκορ 1-1.

Η ομάδα της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης προκάλεσε ψυχρολουσία στους "βυσσινί", οι οποίοι αν προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0, ισοφαρίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα έρχεται σε συνέχεια του αρκετά δυνατού ξεκινήματος της ομάδας της Νεάπολης στην SL2, την φετινή χρονιά. Πλέον το ερώτημα είναι αν η ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης έχει τόσο τις δυνατότητες όσο και τις βλέψεις για να διεκδικήσει πραγματικά την άνοδο στην SL1.

Άξια αναφοράς είναι και η για ακόμα μια φορά μειωμένη προσέλευση των Λαρισαίων φιλάθλων στο γήπεδο, καθώς και η επιδεικτική αδιαφορία την ΜΜΕ για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη των αγώνων της κατηγορίας. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει καθοριστική συμβολή στην αποσυσπείρωση του οπαδικού κοινού των ομάδων της SL2 και ιδιαίτερα αυτών της περιφέρειας. Επιπλέον ανησυχητικές είναι και οι εικόνες παραμέλησης που παρουσιάζει το AEL FC Arena.


Σχόλια