Ρεπορτάζ: Ποδοσφαιρική γιορτή σε ερασιτεχνικό αγώνα στην Νεάπολη!

Ένα ανοιξιάτικο απόγευμα Κυριακής στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης η ερασιτεχνική ομάδα του Α.Σ. Νεάπολης νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Π.Ο. Ξηροκρήνης σε αγώνα για τα playoffs ανόδου στην Α1 Ε.Π.Σ.Μ.
Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην Α Ε.Π.Σ.Μ., δηλαδή στην πέμπτη κατά σειρά κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη υπό την παρουσία αρκετού κόσμου τοσο από την πλευρά της ομάδας της Νεάπολης όσο και από την πλευρά της ομάδας της γειτονικής Ξηροκρήνης. Πρόκειται για ένα ενθαρρυντικό γεγονός, καθως φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολίτες, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ομάδα της περιοχής τους.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Νεάπολης κ. Γ. Βουκουρεσλής, ο οποίος δήλωσε σχετικά:
"Σήμερα παρακολουθήσαμε μια από τις ομάδες της Νεάπολης και συγκεκριμένα τον ΑΣ ΝΕΆΠΟΛΗΣ. Σε μια όμορφη μέρα παρακολουθήσαμε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για την έναρξη των playoffs  για την άνοδο στην Α1 κατηγορία όπου συμμετέχει και ο ΑΣ ΝΕΆΠΟΛΗΣ πρέπει να είμαστε δίπλα σε αυτήν την ομάδα να την στηρίξουμε και να την δούμε στην Α1 Εύχομαι καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές στους προπονητές και τους παράγοντες που είναι δίπλα στην ομάδα."
Σχόλιο Northwest Salonica:
Το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας διεξήχθη υπό ικανοποιητικό αριθμό θεατών για τα δεδομένα της κατηγορίας, ωφείλει να προβληματίσει τόσο τους διοικούντες τον Μακεδονικό Νεάπολης, ως ιστορική ομάδα της Νεάπολης, όσο και τους παράγοντες όλων των ομάδων που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Νεάπολης. Διάθεση για στήριξη από την πλευρά του κόσμου υπάρχει. Ωστόσο η πολυδιάσπαση συλλόγων που επικρατεί (και στην Νεάπολη) αποτελεί έναν από τους αποτρεπτικούς παράγοντες προς αυτή την κατεύθυνση.




Σχόλια