SL2: Μακεδονικός Νεάπολης - Α.Ε.Λ.:1-3 Έπαιξε καλά, προηγήθηκε αλλά... ηττήθηκε ο Μακεδονικός!

Σε μια άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων η ομάδα του Μακεδονικού ηττήθηκε εντός έδρας από την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ. με 1-3.

Στην τελευταία ημέρα των εορτών του δωδεκαημέρου, διεξήχθη ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της SL2.. Αυτό είχε ως συνέπεια ο αγώνας στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας να έχει αρκετό πάθος και ένταση μεταξύ των δύο αντιπάλων, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι αψιμαχίες, με την ομάδα της Λάρισας να έχει παράπονα από την διαιτησία του αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Μακεδονικό. Η ομάδα της Νεάπολης ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο ημίχρονο. Παρόλα αυτά η Α.Ε.Λ. κατάφερε γρήγορα να ανατρέψει το σκορ, φεύγοντας στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-2.

Επιπλέον αισθητή έγινε η απουσία του VAR από τους αγώνες της δεύτερης εθνικής κατηγορίας της χώρας, αφού οι "βυσσινί" διαμαρτυρήθηκαν για γκολ το οποίο ακυρώθηκε, ενώ αντιδράσεις υπήρξαν και για το 1-2, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις οχτώ λεπτών στο πρώτο ημίχρονο.

Με την είσοδο των ομάδων στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι των ομάδων αντιστράφηκαν. Η Θεσσαλική ομάδα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και η αγωνιστική απόδοση της ομάδας της Νεάπολης έπεσε. Αυτό οδήγησε την ομάδα της Α.Ε.Λ. να κάνει το 1-3.

Σε τελική ανάλυση αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ένας αγώνας - γιορτή του ποδοσφαίρου, με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο χωρίς έκτροπα. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα συνδίασαν την παρακολούθηση του αγώνα με το φαγητό είτε από το κυλικείο είτε κάνοντας delivery.

Τέλος το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό για την ομάδα του Μακεδονικού Νεάπολης, ο η οποία αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία ωστόσο αποτελεί ήδη την ευχάριστη έκπληξη στην SL2. 
Αυτό επιβεβαιώνεται και από το χειροκρότημα που εισπράττουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας από τους οπαδούς της, αλλά και από τους αντιπάλους.
Αξιομνημόνευτο είναι και το γεγονός ότι η Ε.Ρ.Τ. διαφημίζεται στα γήπεδα της κατηγορίας, ως χορηγός επικοινωνίας, αν και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων αποτελεί προβληματική κατάσταση.

Πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Νεάπολης αναμετρήθηκαν οι ομάδες νέων των σημερινών αντιπάλων ομάδων.



Σχόλια