SL2: Μακεδονικός Νεάπολης-ΑΕΛ: 3-2 Επική ανατροπή - Την απομάκρυνε από την άνοδο

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα η τέταρτη αγωνιστική του Βορείου ομίλου στη SL 2, με τον Μακεδονικό Νεάπολης κερδίζει με ανατροπή απέναντι την ΑΕΛ, οποία απομακρύνεται από τον στόχο της ανόδου, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης να νικά τον ΠΑΟΚ Β’ και τον Καμπανιακό να κερδίζει στην Κοζάνη.

Η είδηση της αγωνιστικής είναι η τρομερή ανατροπή του Μακεδονικού Νεάπολης από το 0-2 στο 3-2 απέναντι στην ΑΕΛ, η οποία αποχαιρετάει την άνοδο στη SL1. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη, προηγήθηκε νωρίς νωρίς με 0-2, χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Παπαγεωργίου στο 5′ και 15′, αλλά ο Μακεδονικός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 3-2, με τα δύο γκολ που πέτυχε ο Χερίδης στο 42′ και 55′ και ο Σιμόνι στο 90+5′.

Παράλληλα ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης πέτυχε την πρώτη του νίκη στα play out απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, με τους Κούστα και Ισνάλντο να είναι οι σκόρερ στο 28′ και 37′ αντίστοιχα, με τον “δικέφαλο του Βορρά” να μειώνει μόνο σε 2-1, με τον Δαρέλα στο 90+2′. Παράλληλα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε και στην Κοζάνη απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και τον Καμπανιακό Χαλάστρας, με εκατέρωθεν αλλαγές συναισθημάτων, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Γιοκούδης και Τότσκα στο 37′ και 45+2′ αντίστοιχα, αλλά η απάντηση ήρθε από τους γηπεδούχους, με τους Σουλιώτη και Σιατραβάνη να ισοφαρίζουν σε 2-2. Αναφορικά με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ Β και η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Αιολικού Μυτιλήνης.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας είναι τα ακόλουθα:

Μακεδονικός – ΑΕΛ: 3-2 (Σιμόνι 90+5′, Χερίδης 42′, 55′ – Παπαγεωργίου 5′,15′)

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β’: 2-1 (Κούστα 28′, Ισνάλντο 37′ – Δαρέλας 90+2′)

Κοζάνη – Καμπανιακός: 2-2 (Σουλιώτης 48′, Σιατραβάνης 66′ – Γιουκούδης 37′, Τότσκα 45+2′)

Αιολικός – Αναγέννηση Καρδίτσας: 0-1 (Κονίλιο 90+2′)

Πηγή: seleo.gr

Σχόλια